N1

The design brief was to find a simple and effective design solution for two front garden spaces which are enjoyed upon arrival to the property and looking out from the lower ground floor kitchen.

Contemporary materials and additional pots where used to modernise the entrance. In the lower ground floor space, the existing structural tiers were retained but enhanced with new materials.

In addition, a completely new planting scheme was implemented to give full year coverage but also colourful accents within the evergreen species.

hello@grdndesign.co.uk | 07746 888 413 | Copyright © 2017 GRDN Design – All Rights Reserved.GRDN EmailGRDN FacebookGRDN InstagramGRDN Twitter

hello@grdndesign.co.uk | 07746 888 413 | Copyright © 2017 GRDN Design – All Rights Reserved
GRDN InstagramGRDN FacebookGRDN EmailGRDN Facebook