SW12

The brief was to create a space which transformed an unusable space into a functional garden space for entertainment.

The creation of two spaces on two levels determined the uses of the spaces making allowance for dining and informal seating. A combination of natural stone and composite decking gave the space a high quality finish but also a simplicity in its appearance.

The rich evergreen planting species interweaved between the hard surfaces are a key feature giving all year structure but also textural and colour contrasts throughout the garden.

hello@grdndesign.co.uk | 07746 888 413 | Copyright © 2017 GRDN Design – All Rights Reserved.GRDN EmailGRDN FacebookGRDN InstagramGRDN Twitter

hello@grdndesign.co.uk | 07746 888 413 | Copyright © 2017 GRDN Design – All Rights Reserved
GRDN InstagramGRDN FacebookGRDN EmailGRDN Facebook