SW17

This project brought an un-used and overgrown space back to life with a simple palette of materials and carefully designed series of spaces.

An initial sunken courtyard terrace immediately addresses the kitchen for external dining and entertaining. The terrace steps down to a generous lawn area for the young family, with a naturalistic space towards the rear of the garden for informal activities and relaxing.

Flowering and scented climbers along with a combination of evergreen and herbaceous species were used to soften the space and provide all year round structure but also seasonal interest.

 

hello@grdndesign.co.uk | 07746 888 413 | Copyright © 2019 GRDN Design – All Rights Reserved.GRDN EmailGRDN FacebookGRDN InstagramGRDN Twitter

hello@grdndesign.co.uk | 07746 888 413 | Copyright © 2019 GRDN Design – All Rights Reserved
GRDN InstagramGRDN FacebookGRDN EmailGRDN Facebook